Indlægssåler

Indlægssåler er ikke kun for dig med smerter i fødderne, men også til dig, der ønsker at skadesforebygge eller afhjælpe resten af kroppen til optimal funktion.

Indlægssåler kan hjælpe mod smerter og fodlidelser

Indlægssåler kan have en stor betydning for din bevægelighed og fysiske trivsel. Fødder er formet på forskellige måder – nogle har høj svang, andre har lav svang, nogle har brede fødder, andre har smalle. Så det er vigtigt, at dine sko passer til dine fødder og individuelle behov. Det er her indlægssåler kommer ind i billedet. For dine fødder belastes hver dag af mange skridt og bevægelse på forskellige underlag. Dine fødder og ankler danner fundamentet for din krop, hvor der er relationer til knæ, hofte, bækken og lænd. Derfor er det vigtigt, at dine fødder har det bedste udgangspunkt, når du er på farten i hverdagen.

Indlægssåler har til funktion at aflaste dig fra udfordringer, der er opstået efter øget aktivitetsniveau, efter operationer, medfødte problematikker eller blot opstået uden grund. Dette kan være:

Hvis du igennem en længere periode har oplevet voldsomme symptomer eller har en medfødt deformitet, kan du søge om tilskud til såler igennem din egen læge og kommunen.

Vi tilbyder specialfremstillede indlægssåler – 3D designet, fremstillet og tilpasset 100% til dig!


 

Hvad kan vi afhjælpe?

Vi tilbyder 2 forskellige typer indlægssåler og kan løse mange forskellige problematikker meget præcist og møde behov, der ikke er muligt andre steder i Skandinavien. Vi kan tilbyde indlægssåler til AL slags fodtøj!

Hvordan fungerer det?

Alle indlægssåler i Snowfun klinik er 100% individuelt fremstillet og 3D designet i Snowfun huset. Alle patienter undersøges grundigt, så vi kan sikre en korrekt løsning for den enkelte, og vi tilpasser mens du venter.

Hvem kan vi hjælpe?

Vi behandler alle, der oplever problemer med fodtøjet uanset alder eller behov. Snowfun Kliniks indlægssåler erstatter de eksisterende såler i dine sko og giver dig en indlægssål tilpasset netop dit behov. Vi kan hjælpe dig uanset om du er elitesportsudøver, motionist, lider af smerter eller blot ønsker at optimere kroppens funktioner. Har du udfordringer med skistøvler, cykelsko, ridestøvler eller andre mere specifikke fodtøj, kan vi også hjælpe dig.

Muligheder og hvilken indlægssål?

En grundig konsultation, som inkluderer samtale, undersøgelse og 3D scanning, er obligatorisk hos os, når du køber indlægssåler. Vi rådgiver naturligvis i forhold til hvilket type af vores indlæg som vi anbefaler til dig og dine problematikker.

Snowfun indlægssål

Den klassiske indlægssål, som vi har arbejdet med og udviklet gennem mange år. Vores CNC-fræsere kan fræse dine indlægssåler på cirka 12 minutter, hvorefter din behandler håndsliber dem, så de passer perfekt i dine sko.

Vi arbejder med to forskellige typer af materiale, som har forskellige hårdheder. Hårdheden defineres af, hvad du skal bruge indlægssålen til.


Kan tilpasses de fleste sko til sport og fritid og også til skistøvler, cykelsko, ridestøvler mm.

Leveringstid: 1 time

Pris: 1900 kr.

Snowfun indlægssål 3D printet

En ny og revolutionerende type indlægssål, der laves med teknologi, der tillader os at arbejde indenfor helt nye rammer og som kan afhjælpe endnu flere problematikker som: Sårdannelser, ligtorne og 100% korrekte aflastninger for diabetikere, der har nedsat blodcirkulation og følelsesløse fødder eller tynd hud og tynde blodkar, som bliver beskyttet optimalt på grund af materialet.

Kan tilpasses og designes til alle typer sko og mulig at printe i forskellige hårdheder forskellige steder i sålen, hvilket adskiller sig fra alle andre typer indlægssåler og betyder, at vi kan afhjælpe tilstande og diagnoser meget specifikt.

Genererer ikke varme, hvilket mindsker hård hud og vabler signifikant og giver større velvære, hvis man i forvejen har meget varme fødder.

De kan vaskes i hånden eller lægges i blød (medmindre de er belagt med vores belægning, der gør dem ekstra glatte).

Leveringstid: 2-5 dage

Pris: 2800 kr. 


Diagnose og specialindlæg til børn

Vores eksperter hjælper folk i alle aldre – også børn. Ofte er der tale om en belastning eller skade, men vi ser også at børn har fejlstillinger eller en fodlidelse, som eksempelvis platfod eller hulfod. Snubler dit barn let, eller oplever du at der bliver klaget over trætte ben, ømme fødder eller hælsmerter? Så kan det være en god ide, at lade dit barn blive undersøgt og hjælpe til en bedre fodstilling med indlægssåler.

1. Book tid

Du kan booke en tid i klinikken ved at klikke her, sende os en mail på kontakt@snowfunklinik.dk eller ringe på telefon: 92925105.

Husk at medbringe de sko du ønsker specialindlæg til. Gerne mere end ét par, hvis det er muligt.

2. Konsultationen

Step 1. Vores specialist vil spørge ind til de symptomer du oplever nu, hvordan de er kommet, skadeshistorik mm. Alt dette, for at kunne præcisere sig ind på hvad årsagen til dine udfordringer er.

Step 2. Herefter kommer undersøgelsen hvor der bliver lavet ganganalyse, manuel undersøgelse af fødderne og relationerne til knæ, hofte og bækken.

Step 3. 3D scanning af dine fødder.

Step 4. Type af indlægssål vælges

3. Designprocessen

Dine indlægssåler bliver designet ud fra informationerne fra 3D-scanningen, den manuelle undersøgelse og den samtale konsultationen startede med. Alt sammen for at sikre, at alle detaljer kommer med.

Oftest vil dine specialindlæg være forskellige fra fod til fod, da fødderne sjældent er ens. Vi korrigerer i alle planer og ned til 0,1 mm.

4. Produktion og afprøvning

Efter endt designproces producerer vi dine nye indlægssåler inhouse i Snowfun huset. Det gælder for begge typer. 

Vores klassiske indlægssål produceres og håndslibes, mens du venter, og efter 20 minutter skal du afprøve dem i dine medbragte sko, så vi kan sikre, at alt føles som det skal. 

Vores 3-printet indlægssål har en længere produktionstid og vil være klar til afhentning i løbet af 3 dage.

FAQ

Kan jeg få tilskud fra Sygeforsikring Danmark?
Jeg har en bevilling fra kommunen – hvad gør jeg?
Passer sålerne i alle mine sko?
Hvor længe holder sålerne?
Hvordan genbestiller jeg mine såler?
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors