Velkommen

Klinikken tilbyder Special Indlæg, Osteopati, Fysioterapi, Ultralydsscanning og Shockwave

NEDSUNKEN FORFOD?

Summende fornemmelser i forforden. Følelsen af at træde på knoglerne, når du går?

PLANTAR FASCIITIS - SMERTER I HÆL OG SVANG

Vidste du, at denne tilstand oftest bliver forvekslet med hælspore?

INDENDØRSSÆSONEN ER I GANG

Få indlægssåler der aflaster dig 100%

Vi leverer blandt andet såler til Roskilde Håndbold

ONDT I RYGGEN? En osteopat anskuer din problematik anderledes end du har prøvet før

PREV
NEXT

Fysioterapi

 

Fysioterapi er et anderkendt fag i Danmark og har været det i mange år. Vores fysioterapeuter har valgt at udskille sig en smule fra de traditionelle behandlere du finder i klinikker indenfor sygesikringen.

Vores helt klare holdning er, at træningsøvelser ikke kan stå alene, men at kroppen skal behandles som en helhed - derfor skal behandlingen også ramme så bredt som muligt, for at vores klienter oplever hurtigst muligt resultater. Vores fysioterapeuter er særligt uddannet til at se sammenhænge mellem en fod der hyperpronerer og en svækket hofte f.eks.

Vi oplever ofte i klinikken, at vores klienter har fået information fra andre behandlere, at den sport de nu ønsker at kunne dyrke igen virker urealistisk. Det kunne blandt andet være maratonløberen der får direkte besked fra sin læge om, at løb så absolut er udelukket fremadrettet. Denne besked er oftest usand, da det i 99% af alle tilfælde handler om at omstrukturere sin træning, få den rette vejledning og ændre mindsettet omkring hvad der er realistisk indenfor en overskuelig fremtid.

Vi har mange års erfaring inden for idrætsfysioterapi og alle i huset aktive flere timer ugentligt, på hver vores måde. Vi kan derfor vejlede alle vores klienter og guide dig mod dit mål.

TOP