Medarbejdere

Vi er en klinik med en bred faglig viden og et bredspektret kompetencefelt. Klinikken rummer osteopater, fysioterapeuter, sålespecialister, bandagist og fysioterapeutstuderende. Se klinikkens personale her.
Osteopat Jeppe Christiansen Snowfun Klinik

Jeppe Christiansen

Partner - Autoriseret Osteopat (MSc. Osteopat + DO Osteopat) & Fysioterapeut

Jeppe er den ene af to ejere af Snowfun klinik og er ansat som direktør. Han har været i klinikken siden den åbnede og har været ansvarlig for al manuel behandling.

Til efteråret opnår han Master of Science degree i osteopati og kan derfor kalde sig færdiguddannet osteopat med speciale i plantar fasciitis (hælspore).

Læs Jeppe Christiansens CV her
Personale Snowfun Klinik

Tue Kragh

Autoriseret MSc. + DO Osteopat (MRODK)& Aut. Fysioterapeut

Tue er selvstændig indlejer og startede i klinikken 1/7-2020. Med 3 års erfaring indenfor genoptræning, og 5 års erfaring på privatpraktiserende klinikker, tilbyder Tue en bred vifte af fysioterapeutisk behandling. For at opnå det bedste resultat, kombineres dette med den osteopatiske tilgang, hvor kroppen anskues som en helhed. Derved opnår I i samarbejde det bedste resultat for netop dig. Tue har særlig interesse i nakke og lænde ryggen, men har speciale, erfaring og relevante kurser indenfor alle regioner af kroppen.

Læs Tue Kraghs CV her
Medarbejder

Katarina Kammann

UroGynObs fysioterapeut, Aut. Fysioterapeut & specialist i indlægssåler

Katarina har været i klinikken kort efter den startede og har figureret som fysioterapeutstuderende og massør, indtil hun blev færdiguddannet fra Absalon Trekroner. Nu er hun hos os som selvstændig indlejer og sålespecialist. Hun dyrker mountainbike, dans og styrketræning til daglig.

Læs Katarina Kammanns CV her
Medarbejder i Snowfun Klinik

Randy van Noort

Specialist i indlægssåler, certificeret sportsbehandler & fysiurgisk massør

Randy har lavet indlægssåler i mere end 10 år, hvorfor han er én af grundstenene i vores klinik. Tidligere har han været ansat i SNOWFUN butik, hvor han med sin passion, ekspertise og erfaring med snowboarding, løb, svømning mm hjalp folk med at finde det rette udstyr.

Randy er i gang med en uddannelse inden for skadesbehandling, som vil højne hans faglige niveau og niveauet i klinikken yderligere.

Læs Randy van Noorts CV her
Medarbejder i Snowfun Klinik

Line

Aut. Fodterapeut & specialist i indlægssåler

Line er statsautoriseret fodterapeut og arbejder som sålespecialist i klinikken. Line har tidligere haft egen klinik i mange år, hvorfor hun har stor erfaring og faglige viden om alt, der har med fødder at gøre.

Læs Lines CV her
Snowfun Klinik medarbejder

Jonathan

Fysioterapeut & Specialist i indlægssåler

Jonathan er fysioterapeut og sålespecialist. Derudover har han arbejdet i Snowfun butik siden 2017. Det er her interessen for at blive klogere på kroppen er opstået, som nu er endt ud med en uddannelse i fysioterapi.

Medarbejder Snowfun Klinik

Laura

Fysioterapeut & specialist i indlægssåler

Laura er uddannet og autoriseret fysioterapeut og specialist i indlægssåler. Hun har været ansat i klinikken siden september 2020 og fungerer nu primært som hjælp i weekenderne til indlægssåler. Interessen for fysioterapi startede efter erfaring med at skadesbehandle egen krop. Derfor søgte Laura ind på fysioterapeutuddannelsen.

Snowfun Klinik medarbejder

Maria

Fysioterapeut & Specialist i indlægssåler

Maria er uddannet fysioterapeut og derudover er hun sålespecialist. Maria har altid dyrket en masse sport – også på eliteplan. Det har givet hende kendskab og erfaring med diverse skader, hvilket har skabt interessen for fysioterapi.

Veronica

Ergoterapeut og specialist i indlægssåler

Veronica er uddannet ergoterapeut og har arbejdet som skiinstruktør i Østrig (hendes hjemland) i flere år. Dertil er Veronica meget aktiv med blandt andet volleyball.

Digital camera

Steffen Sørensen

Aut. Bandagist & ortopædingeniør

Steffen er autoriseret bandagist/LEG og ortopædingeniør. Han er trænet i at analysere kroppens bevægemønstre og således give en ortopædteknisk behandling. Behandlingen har til hensigt at give en højere livskvalitet i form af flere muligheder i dagligdagen, arbejdslivet og fritidens sportsaktiviteter. Igennem årene har Steffen fået en øget interesse for knæets skader og sygdomme – og han har stor erfaring med behandlingen heraf. Særlige komoetenceområder inkluderer bagfoden, sportsrelaterede knæskader og slidgigt på indvendigt eller udvedigt side i knæet. Steffen er leder hos Bandagist.dk, som samarbejder med klinikken og er her hver torsdag.

Læs Steffen Sørensens CV her
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors