Medarbejdere

Vi er en klinik med en bred faglig viden og et bredspektret kompetencefelt. Klinikken rummer osteopater, fysioterapeuter, sålespecialister, fodterapeut og fysioterapeutstuderende. Se klinikkens personale her.
Jeppe

Jeppe

Partner - Autoriseret Osteopat (MSc. Osteopat + DO Osteopat) & Fysioterapeut

Jeppe er den ene af to ejere af Snowfun klinik og er ansat som direktør. Han har været i klinikken siden den åbnede og har været ansvarlig for al manuel behandling.

Han har en Master of Science degree i osteopati med speciale i plantar fasciitis (hælspore).

Læs Jeppes CV her
Thue

Tue

Autoriseret MSc. + DO Osteopat (MRODK)& Aut. Fysioterapeut

Tue er selvstændig indlejer og startede i klinikken 1/7-2020. Med 3 års erfaring indenfor genoptræning, og 5 års erfaring på privatpraktiserende klinikker, tilbyder Tue en bred vifte af fysioterapeutisk behandling. For at opnå det bedste resultat, kombineres dette med den osteopatiske tilgang, hvor kroppen anskues som en helhed. Derved opnår I i samarbejde det bedste resultat for netop dig. Tue har særlig interesse i nakke og lænde ryggen, men har speciale, erfaring og relevante kurser indenfor alle regioner af kroppen.

Læs Tues CV her
Katarina

Katarina

UroGynObs fysioterapeut, Aut. Fysioterapeut & specialist i indlægssåler

Katarina har været i klinikken kort efter den startede og har figureret som fysioterapeutstuderende og massør, indtil hun blev færdiguddannet fra Absalon Trekroner. Nu er hun hos os som selvstændig indlejer og sålespecialist. Hun dyrker mountainbike, dans og styrketræning til daglig.

Læs Katarinas CV her
Maria

Maria

Fysioterapeut & Specialist i indlægssåler

Maria er uddannet fysioterapeut og derudover er hun sålespecialist. Maria har altid dyrket en masse sport – også på eliteplan. Det har givet hende kendskab og erfaring med diverse skader, hvilket har skabt interessen for fysioterapi.

Jonathan

Jonathan

Fysioterapeut & Specialist i indlægssåler

Jonathan er fysioterapeut og sålespecialist. Derudover har han arbejdet i Snowfun butik siden 2017. Det er her interessen for at blive klogere på kroppen er opstået, som nu er endt ud med en uddannelse i fysioterapi.

Randy

Randy

Specialist i indlægssåler, certificeret sportsbehandler & fysiurgisk massør

Randy har lavet indlægssåler i mere end 10 år, hvorfor han er én af grundstenene i vores klinik. Tidligere har han været ansat i SNOWFUN butik, hvor han med sin passion, ekspertise og erfaring med snowboarding, løb, svømning mm hjalp folk med at finde det rette udstyr.

Randy er i gang med en uddannelse inden for skadesbehandling, som vil højne hans faglige niveau og niveauet i klinikken yderligere.

Læs Randys CV her
Line

Line

Aut. Fodterapeut & specialist i indlægssåler

Line er statsautoriseret fodterapeut og arbejder som sålespecialist i klinikken. Line har tidligere haft egen klinik i mange år, hvorfor hun har stor erfaring og faglige viden om alt, der har med fødder at gøre.

Læs Lines CV her
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors