Tidsbestilling

Læs venligst nedenstående igennem, før du gennemfører din booking.

Velkommen til vores side for tidsbestilling. Læs guiden nedenfor, hvis du har brug for hjælp til tidsbestilling. Du vil blive bedt om personlige informationer, for at sikre vi har den relevante info på dig til din kommende konsultation.

Det er ikke et krav at indtaste dit CPR nummer – men hvis du skal til osteopatisk behandling eller fysioterapi vil du blive bedt om at oplyse dette, for at kunne indberette til Danmark f.eks.

Hvis du er i tvivl om selve processen, så giv os et kald på telefon 92925105 eller send os en email på kontakt@snowfunklinik.dk.

  1. Vælg den kategori og ydelse du ønsker at booke i (Indlægssåler, Osteopati, Fysioterapi, Shockwave, Ultralydsscanning eller Laser) 
  2. Indtast dine oplysninger og bekræft booking (Du bliver også oprettet som bruger) – al data er SSL krypteret i vores bookingsystem og er i trygge hænder. 
  3. Husk at læse den mail du får tilsendt med bekræftelse. Der står relevant information om din kommende booking. 
  4. Når du opretter dig giver du samtykke til, at vi opbevarer din data og må kontakte dig i forbindelse med ændring af din tid, prisændringer eller anden relevant information.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors