Ydelser

Fysioterapi

Snowfun Kliniks fysioterapeuter er alle uddannet og har dygtiggjort sig inden for relevante kurser, så de kan hjælpe dig til en symptomfri hverdag

Vi tilbyder fysioterapi i vores klinik i Roskilde af professionelle og erfarne fysioterapeuter. Læs mere om vores fysioterapeuter her. Vi har gode faciliteter i huset og gode parkeringsmuligheder.

Vores tilgang til fysioterapi

Vi betragter kroppen som en helhed. Vores helt klare holdning er, at træningsøvelser ikke kan stå alene, men at de skal være et led i behandlingen. Derfor favner vores behandling bredt, så du hurtigst muligt oplever resultater. Vores fysioterapeuter er særligt uddannet til at se på kroppens sammenhænge. Blandt andet hvorfor problematikker i fødderne kan hænge sammen med smerter og udfordringer i knæ og hofte.

Klinikkens fysioterapeuter arbejder ud fra et koncept om, at jo færre konsultationer du har brug for, desto bedre er det for os alle. Vi gør stor brug af følgende:

  • Grundig dialog, så du forstår og kan tackle din situation bedst muligt
  • Løbende dialog omkring udviklingen af symptomer
  • Evidensbaseret tilgang til træning og behandlingsforløb

Vi beder ikke vores klienter om at holde pause fra deres aktivitet, medmindre det er et absolut must

Vores fysioterapeuter har dygtiggjort sig indenfor ortopædkirurgi, genoptræning efter operationer, idrætsfysioterapi og gynobs. En stor styrke i klinikken er, at vi er et mangfoldigt hus. Vi rummer både fysioterapeuter, osteopater, en fodterapeut, en bandagist og sålespecialister. Føler vi det er relevant at inddrage en af vores andre behandlere i din konsultation, så har vi gode muligheder for tværfaglig spærring, så vi bedre kan sikre den helt rigtige behandling. Ingen problematikker og udfordringer er ens og derfor er din behandlingsplan selvfølgelig unik og tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og udfordringer.

Tilskud til behandling

Klinikkens fysioterapeuter arbejder alle sammen udenfor den offentlige sygesikring. Du får som medlem af Sygeforsikring Danmark både tilskud til fysioterapi og til indlægssåler i klinikken. Læs mere om vores indlægssåler her. Du kan også bruge din sundhedsforsikring hos os.

FAQ

Kan jeg bruge henvisning fra min læge hos jer?
Hvad er GYNOBS fysioterapi?
Dækker Sygeforsikringen Danmark?

Behandlere

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors