Velkommen

Klinikken tilbyder Special Indlæg, Osteopati, Fysioterapi, Ultralydsscanning og Shockwave

NEDSUNKEN FORFOD?

Summende fornemmelser i forforden. Følelsen af at træde på knoglerne, når du går?

PLANTAR FASCIITIS - SMERTER I HÆL OG SVANG

Vidste du, at denne tilstand oftest bliver forvekslet med hælspore?

INDENDØRSSÆSONEN ER I GANG

Få indlægssåler der aflaster dig 100%

Vi leverer blandt andet såler til Roskilde Håndbold

ONDT I RYGGEN? En osteopat anskuer din problematik anderledes end du har prøvet før

PREV
NEXT

Kundeudtalelser

Her på siden kan du se og læse hvilke oplevelser vores klienter har haft, når de har været i behandlingsforløb eller fået lavet specialindlæg i vores klinik og sålecenter.

Snow Fun Klinik Såler

Sara Luplau

Elite OCR atlet
- Før jeg begyndte at gå og løbe med mine nye indlægssåler, døjede jeg ofte med skinnebensbetændelse og smerter i ankler, knæ, lænd og ryg, især efter intervaltræninger og lange løbeture. Men efter jeg fik indlægssålerne har jeg tæt på ingen smerter haft. Eller skinnebensbetændelse. Det tager lidt tid at vænne fødderne til at gå/løbe med de nye såler. For mig tog det ca. En måned, hvorefter jeg har gået med dem dagligt. Jeg bruger dem først og fremmest på mit arbejde som sygeplejerske, hvor jeg til dagligt går mere end 10.000 skridt, og efterfølgende bruger jeg dem til mine træninger der b.la. indebærer løbeture, både alm. Og trail. Jeg har også haft rigtig god effekt af at løbe med sålerne til mine OCR løb, og heller ikke her har jeg oplevet smerter efter jeg begyndte at løbe med såler. Det er en af de bedste investeringer jeg har gjort i mit helbred, og jeg kan mærke det giver en frihed at kunne løbe og gå langt uden smerter, hvilket er fantastisk.
Snow Fun Klinik Såler

Mikkel Poulsen

Triatlet
Mine såler har for mig været med til jeg har haft en hel sæson med kontinuerlig træning. De har medvirket til at styre uden om skader. Sålerne har hjulpet med og rette op på skævheder og været med til og aktivere flere muskler, så jeg kan løbe mere stabilt. Kontinuerlig træning og et stabilt løb er = med fremgang på form og niveau og det er hvad jeg søger i min kamp for at blive en hurtigere triatlet. Mere vigtigt end fart er det, jeg er kommet uden om skader fra løb i år, og når jeg ikke er skadet kan jeg komme ud og træne noget af det jeg elsker Aller mest, så sålerne har ikke kun hjulpet med og øge min fart men også med at lade mig gøre det jeg elsker.
TOP