Kundeudtalelser

Her på siden kan du se og læse hvilke oplevelser vores klienter har haft, når de har været i behandlingsforløb eller fået lavet specialindlæg i vores klinik og sålecenter.

Jeg er uhyggeligt tilfreds med mine såler. Har ikke haft så behagelige fødder i mine støvler nogensinde. Har kørt i uge i norge i børnenes tempo og også haft enkelte ture med helt spændte støvler. Har ikke haft sovende fødder eller smerter svarende til min nedfalde 4 tå stråle på hø. fos som jeg plejer. Ej ehller tilfælde af subluksation af 4 tå. på hø. side. TAK

Thomas Helstrand

Det har været den bedste investering for mig. Ærgerligt at jeg ikke lige pt har råd til at købe ekstra indlæg til det gode tilbud. Men det må komme i det nye år, da det kunne rart at have et par på job og et hjemme. Mine fødder har det rigtig godt, og lige nu er det kun højre storetå som stadig gør ondt. Gik næste 10 km i går uden at have ondt bagefter. De bedste hilsner og anbefalinger herfra

Dorthe M.

For tredje gang har jeg købt indlæg hos jer, og det har gjort en verden til forskel. Sidste gang var jeg hos en ung kvindelig medarbejder, der undersøgte mine fødder grundigt og lavede mine indlæg lidt højere i forfod og svang. Det virker fint. Har iøvrigt anbefalet jer til en del andre, og jeg ved , der er nogle, der er blevet kunder. Så jeg er godt tilfreds.

Gry L.

Specialindlæggene passer perfekt og har afhjulpet mine smerter i tæerne. Tak for hjælpen.

Matilde Bille Larsen

- Hej SNOWFUN Klinik Jeg fik dagen før skiferie lavet indlæg hos Anders, og som han selv udtalte, så var det dagens udfordring. Men jeg må sige at han fik løst opgaven. Selvom det primært var indlæg til sko, spurgte jeg om det var muligt at tilpasse dem mine skistøvler, som jeg havde taget med, da jeg dagen efter skulle på skiferie. Jeg har de sidste 5 år ikke kunnet stå på ski i andet end et par timer grundet smerte i fod efter ulykke i 2013. Jeg var godt klar over at min fod ikke tillod skiløb i mange timer, uanset indlæg, men Anders formåede at lave et indlæg som passede også til skistøvlen, som gjorde at jeg denne gang stod på ski i dobbelt så lang tid som jeg ellers har gjort de sidste par år. SÅ mange TAK herfra.

Mette Kjær

Skiløber

- Før jeg begyndte at gå og løbe med mine nye indlægssåler, døjede jeg ofte med skinnebensbetændelse og smerter i ankler, knæ, lænd og ryg, især efter intervaltræninger og lange løbeture. Men efter jeg fik indlægssålerne har jeg tæt på ingen smerter haft. Eller skinnebensbetændelse. Det tager lidt tid at vænne fødderne til at gå/løbe med de nye såler. For mig tog det ca. En måned, hvorefter jeg har gået med dem dagligt. Jeg bruger dem først og fremmest på mit arbejde som sygeplejerske, hvor jeg til dagligt går mere end 10.000 skridt, og efterfølgende bruger jeg dem til mine træninger der b.la. indebærer løbeture, både alm. Og trail. Jeg har også haft rigtig god effekt af at løbe med sålerne til mine OCR løb, og heller ikke her har jeg oplevet smerter efter jeg begyndte at løbe med såler. Det er en af de bedste investeringer jeg har gjort i mit helbred, og jeg kan mærke det giver en frihed at kunne løbe og gå langt uden smerter, hvilket er fantastisk.

Sara Luplau

Elite OCR atlet

så er ferien færdig og jeg har været på arbejde en uges tid - og jeg har brugt de nye indlæg dagligt - i ferien knap så tit. Så derfor kommer tilbagemeldingen først nu. Jeg er meget tilfreds med de nye indlæg - de ru overflade er nu ved at være slidt til, så strømperne ikke trækkes forkert, når jeg tager skoene på. Indlæggene virkede lidt høje under svangen, men indlæg og fødder har nu vænnet sig til hinanden.

Connie

Hej med jer ???? 1000 tak for hjælpen med såler, endnu engang. Der er virkelig stor forskel at mærke, men nu var de gamle såler også 9 år gamle og virkelig færdige. Så må sige at der lige er lidt tilvender for mine fødder til de nye såler. Mine fødder bliver trætte og ømme, men ikke så det føles ubehageligt. Så der er lige lidt tilvænning. Men er sikker på det nok skal blive godt.

Ninna

Jeg vil meget gerne give en tilbagemelding og havde egentlig tænkt at gøre det uopfordret, fordi jeg er meget, meget tilfreds: Faktisk har jeg fået lavet to par. På det første par fjernede man den ekstra hælhøjde på sålen til venstre fod, jeg hidtil havde brugt, idet der ikke længere konstateredes nogen skævhed i ryggen/ forskel i benlængde. Det gav imidlertid bagslag. Det er selvfølgelig umuligt at bevise, at netop den ny sål var årsagen til store smerter i venstre knæ, som jeg ikke tidligere havde oplevet, men uden protest, tværtimod med stor venlighed og uden omkostninger for mig, fik jeg par nummer to med den ekstra hælhøjde, og disse indlæg fungerer perfekt. Tak Katarina!

Birthe S.

Hej, Ellen var inde og få lavet såler hos jer for e uger siden og alt går umiddelbart rigtig godt. Skoleferien er jo først lige sluttet, så det er først nu at hun for alvor tager dem i brug i længere tid af gangen, men der har ikke været problemer - kun tilvænning, da det jo er en helt anden følelse ???????????? Ha’ en dejlig dag.

Rikke og Ellen

Gode såler lavet af Randy i kombi med nye og bredere Sidi Mega cykelsko har resulteret i, at jeg for første gang i flere år ikke har haft ondt i min højre fod (nedfalden forfod) efter cykling - heller ikke efter 6 dages cykling med Elmstrøm i Dolomitterne. Min pointe er, at I skal fokusere lige så meget på skoene som på sålerne. Gode såler i en for smal og evt. for kort sko er nytteløst. Men tak for god behandling.

Kaj Knudsen

Jeg er meget tilfreds med mine nye indlæg, og min ømhed under venstre fod er næsten væk. Som jeg har gjort i mange år, vil jeg selvfølgelig anbefale jer til venner og familie. Super god behandling.

John Faurholt

Specialindlæggene fungerer rigtig fint og mit problem er ofte ved nye løbesko og skistøvler er at jeg får en del kramper under foden, men det har jeg slet ikke haft og de føles utrolig behagelige. Så jeg er rigtig godt tilfreds.

Jette A.

Skientusiast

Mine såler har for mig været med til jeg har haft en hel sæson med kontinuerlig træning. De har medvirket til at styre uden om skader. Sålerne har hjulpet med og rette op på skævheder og været med til og aktivere flere muskler, så jeg kan løbe mere stabilt. Kontinuerlig træning og et stabilt løb er = med fremgang på form og niveau og det er hvad jeg søger i min kamp for at blive en hurtigere triatlet. Mere vigtigt end fart er det, jeg er kommet uden om skader fra løb i år, og når jeg ikke er skadet kan jeg komme ud og træne noget af det jeg elsker Aller mest, så sålerne har ikke kun hjulpet med og øge min fart men også med at lade mig gøre det jeg elsker.

Mikkel Poulsen

Triatlet

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors