Ydelser

Massage

Massage hos Snowfun Klinik er udføres af fysioterapeutstuderende, for at sikre at det faglige niveau er i top.

Massage er for dig, der oplever at have ondt i muskler og led. Vi behandler alle typer af problematikker i vores klinik. Oftest vil du opleve, at massagen også kan være et led i behandlingen hos en osteopat eller fysioterapeut, hvorfor vi henviser internt til hinanden i klinikken.

Massage til forskellige behov og udfordringer

Vi er alle forskellige og derfor er der også forskel på, hvordan netop du ønsker din massage. Vi tilbyder fysiologisk massage, hvor vi tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning. Det er en dybdegående massage, som koncentrerer sig om de dybe muskler og bindevævet, men massagen kan sagtens udføres både blidt og fast efter ønske. Derfor kan massage være relevant for de fleste både som forebyggende eller som aflastning af diverse udfordringer.

De typiske ting, som massage kan afhjælpe er:

  • Spændingshovedpine
  • Forstrækninger
  • Fibersprængninger
  • Spændte muskler
  • Kramper
  • Arvævsbehandling efter operationer
  • Overbelastet muskel- og senevæv
  • For mentalt velvære

Derfor er massage godt

Spændinger og stramhed i muskulaturen kan påvirke din krop, så der skabes ubalance i både krop og bevægelsesmønster. En fysiologisk massage vil netop forebygge og afhjælpe disse spændinger, stimulere dit kredsløb og fjerne affaldsstoffer. Husk derfor altid at drikke godt med vand bagefter. Andre gode effekter er, at kroppen ved massage udløser dopamin og serotonin, som er signalstoffer og hormoner, der sættes i forbindelse med et godt humør og en god psykisk balance. Samtidig hæmmer massage udskillelse af stresshormonet kortisol.

Klinikkens terapeuter

Vores terapeuter er grundet deres uddannelse i stand til at hjælpe dig videre med udspændingsøvelser, som du kan udføre derhjemme, snakke med dig om andre relevante skader og ellers supplere op med deres viden om sygdomslære, træningsfysiologi og anatomi. Da vi er et tværfagligt hus, kan vi altid trække på vores erfarne fysioterapeuter eller osteopater, hvis vi føler behov for det.

Massage udføres af vores dygtige fysioterapeutstuderende, som har en god indsigt i kroppens anatomi. Læs mere om vores kompetente personale her.

FAQ

Skal jeg vælge lang eller kort massage?
Kan jeg bruge min sundhedsforsikring til massage?

Behandlere

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors