Ledige stillinger

Snowfun Klinik søger fysioterapeut eller fodterapeut til vores afdeling for indlægssåler

Snowfun Klinik søger en fysioterapeut eller fodterapeut til vores afdeling for indlægssåler.

Klinikken har eksisteret siden 2015 og favner personale som osteopater, fysioterapeuter, fodterapeut, sportsskadebehandlere, bandagist og fysioterapeutstuderende. Vi har kommunikationsafdeling og du bliver også en integreret del af Snowfun huset, som helhed. Du vil komme på kursus hvert år sammen med dine kollegaer indenfor relevant fagområde, hvor vi sammen udvikler os.

Klinikken er specialiseret i fodproblematikker, men vores behandlere behandler alt fra babyer, der har fået en hård start på livet til den ældre borger med rygsmerter. Vi er privatpraktiserende, men har typisk 8-12.000 patienter igennem hvert år.


Vores kerneydelser er:

– Indlægssåler
– Osteopati
– Fodundersøgelser inklusive ultralydsscanning
– Fysioterapi og GYNObs fysioterapi


Stillingen
Du kommer til at arbejde med indlægssåler, som hovedområde. Dette indebærer at undersøge patienter, designe indlægssåler i 3D software og fræse/håndslibe indlægssålerne. Herefter udleveres de til patienten indenfor en time. Altså får du lov til at følge patienten fra start til slut.

Oplæring i at lave CNC fræsede indlægssåler – herunder komplet fodundersøgelse, ganganalyse, behandlingsstrategier og klinisk ræsonnering.

Ad hoc opgaver (Telefon, mail mv), som er en helt standard del af klinikken.

Dertil vil der også være oplæring i fokuseret shockwave, laserbehandling og andre relevante behandlingsmetodikker. Du vil skulle igennem gennemgående uddannelsesmoduler internt i, hvordan vi anskuer og behandlinger fodproblematikker. Du får adgang og erfaring med de nyeste teknologier indenfor området og vil være med til at sætte dit præg på den faglige diskussion.

Hveranden torsdag har vi “faglig frokost”, hvor vi drøfter interessante cases og hvordan vi bedst kommer videre med en given patient.

Stillingen er som udgangspunkt på 24 timer/ugen.


Hvad forventer vi af dig?
At du er uddannet fysioterapeut eller fodterapeut og har erfaring med manuel undersøgelse af fødderne.

At du ved hvad det betyder, at være aktiv og bruge sin krop til fysiske udfoldelser, så du kan sætte dig ind i dine patienters udfordringer.

Er interesseret i det manuelle arbejde, men har også en interesse for at blive en del af et team, hvor fagligheden er i førersædet. Vi har en del intern undervisning, som skal sikre den høje kvalitet, vi som klinik er kendt for at levere.

Du kan arbejde tre hele dage om ugen, som vi sammen planlægger. Der vil også være weekendarbejde (lørdage), som planlægges forud i god tid. Det er typisk en lørdag om måneden i tidsrummet 10-15.

Start hurtigst muligt 1/10-2023.
Ansøgningsfrist 15/9-2023.

Er du interesseret? Så kontakt Jeppe (Parter, Direktør) her – og send gerne dit CV:

Mail: jeppe@snowfunklinik
Tlf: 20659898

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors