Vi tilbyder osteopati

Vidste du, at 9 ud af 10 sundhedsforsikringer dækker behandlingerne?

NYT KONCEPT - HOLDTRÆNING

Velkommen

Specialindlæg, Osteopati, Fysioterapi, Ultralydsscanning og Shockwave

NEDSUNKEN FORFOD?

Summende fornemmelser i forforden. Følelsen af at træde på knoglerne, når du går?

PLANTAR FASCIITIS - SMERTER I HÆL OG SVANG

Vidste du, at denne tilstand oftest bliver forvekslet med hælspore?

ONDT I RYGGEN?

En osteopat har til formål at finde årsagen til dine problematikker

PREV
NEXT

Ofte stillede spørgsmål (FAQ) om vores specialindlæg (såler)

På denne side kan du læse om de spørgsmål vi oftest modtager. Hvis der er et spørgsmål du ikke får svar på kan du kontakte os på telefon, email eller her via vores hjemmeside.

Generelle spørgsmål

Du kan genbestille dine såler ved at klikke HER. Du kan få tilsendt dine såler eller komme og afhente dem i klinikken. Vær opmærksom på at du skal angive din fødseldato og om du vælger en 3/4 sål eller hel sål. Husk også at notere, hvis det er indenfor den første måned, da du så får mere i rabat.

Alternativt kan du altid kontakte os på kontakt@snowfunklinik.dk eller 92925105 for hjælp.

Vi tilbyder altid 3 måneders tilpasningsgaranti. Dette betyder, at du kan kontakte den medarbejder som har lavet dine såler og booke en tid til tilretning. Dette er naturligvis gratis. Vi vil gøre alt for at hjælpe dig i den rigtige retning.

Oftest holder sålerne i minimum ét år ved daglig brug. Der kan altid være variabler såsom vægt, om man løber med sålerne og hvor mange skridt man går om dagen.

Efter et år vil du automatisk modtage en reminder om, at det er ved at være tid til at få et nyt par.

JA! Det kan du naturligvis. Dog er der nogle få begrænsninger i form af fodboldstøvler, støvletter og sandaler. I disse tilfælde skal sålen tilpasses specifikt. Derfor er det vigtigt du medbringer fodtøjet, som du ønsker sålerne skal passe til.

Hvis det er en udfordring at rykke sålerne rundt kan man med fordel bestille et ekstra sæt såler med en særlig rabatordning indenfor den første måned fra "produktionsdato". Se mere under vores priser.

Vores specialindlæg kan tilpasses næsten alle sko. Dog laver vi ikke specialindlæg til stiletter med høj hæl, da dette aldrig vil komme til at fungere optimalt. Når man har ondt i fødderne er det også sjældent en god idé, at gå med sådan fodtøj.

Vær opmærksom på, at du helst skal medbringe sko hvori du kan tage standard sålen ud.

Sålerne kan vaskes i hånden med vand og sæbe. Eventuelt brug af rodalon kan tilføjes. Sålerne må under ingen omstændigheder tørres i solen eller på radiator, da materialet skrumper.

Vores indlægssåler er lavet af EVA. Det er skum og gummi der er komprimeret ved forskellige hårdheder der kan variere ned til 5% i hårdhed. Vi har med nøje udvalgt vores materiale, så det fungerer bedst muligt.
Ved brug af dette materiale er der ingen risiko for allergiske reaktioner og restmaterialet fra dine såler bliver genanvendt i miljøvenlige henseender.

Medbring bevillingen udskrevet til konsultationen. Du skal nemlig kunne skrive under og vi gemmer herefter bevillingen. Beløbet, som du får betalt fra kommunen, vil blive fratrukket prisen på sålerne. Bemærk at der oftest er stor forskel på hver enkelt kommunes regelsæt. Hvis du har spørgsmål til hvordan du får en bevilling kan du kontakte os på telefon 92925105 eller på mail: kontakt@snowfunklinik.dk

Nej, desværre. Ikke endnu. ;-)

TOP