Velkommen

Klinikken tilbyder Special Indlæg, Osteopati, Fysioterapi, Ultralydsscanning og Shockwave

NEDSUNKEN FORFOD?

Summende fornemmelser i forforden. Følelsen af at træde på knoglerne, når du går?

PLANTAR FASCIITIS - SMERTER I HÆL OG SVANG

Vidste du, at denne tilstand oftest bliver forvekslet med hælspore?

INDENDØRSSÆSONEN ER I GANG

Få indlægssåler der aflaster dig 100%

Vi leverer blandt andet såler til Roskilde Håndbold

ONDT I RYGGEN? En osteopat anskuer din problematik anderledes end du har prøvet før

PREV
NEXT

Snow Fun Klinik Personale

Vores klinik spænder bredt. Specialister i såler og special indlæg, osteopater, fysioterapeuter, bandagist og fysioterapeutstuderende.

Vores blanding af personaler gør at vi sammen kan levere et utroligt solidt stykke arbejde. Du kan læse mere om hver ansat ved holde musen over den givne ansatte.

Jeppe Christiansen

Partner - MSc. Osteopat + DO Osteopat (Afventer autorisation) & Aut. Fysioterapeut

Jeppe er den ene af to ejere, af Snow Fun Klinik og er ansat som direktør. Han har været i klinikken siden den åbnede og har været ansvarlig for al manuel behandling. Til efteråret opnår han Master of Science degree i osteopati og kan derfor kalde sig færdiguddannet osteopat med speciale i plantar fasciitis (hælspore). Erfaring: 2011-2014 Personlig træner 2015 Uddannet fysioterapeut ved UCSJ Campus Næstved 2015 Mulligan Concept (Upper + lower quadrant) 2015 Fysioterapeut ved FC Roskilde 2016-2018 Fysioterapeut ved KFUM Boldklub 2015-2019: Klinisk underviser ved At Work 2015 - Nu - Fysioterapeut & Osteopatstuderende Snow Fun Klinik 2020 Uddannet MSc.Osteopat

Jeanette Sørensen

Aut. Fysioterapeut & Sålespecialist

Jeanette er ansat som sålespecialist. Hun har en unik viden om kroppen, da hun er uddannet fysioterapeut. Jeanette er også aktiv med løb, når tiden tillader sig det, da hun er blevet mor i starten af 2019. Fysioterapeut og sålespecialist, Snow Fun Klinik, Roskilde Fysioterapeut, AS3 Employment, Frederikssund Fysioterapeut, Quick Care A/S, Stevns Event massør hos Klinik

Tue Kragh

Aut. Fysioterapeut & MSc. Osteopatstuderende

Tue er selvstændig indlejer og startede i klinikken 1/7-2020. Med 3 års erfaring indenfor genoptræning, og 5 års erfaring på privatpraktiserende klinikker, tilbyder Tue en bred vifte af fysioterapeutisk behandling. For at opnå det bedste resultat, kombineres dette med den osteopatiske tilgang til kroppen, hvor denne ses som en helhed hvor alle relevante systemer gennemgåes for at finde årsagen til dine problemer. Derved opnår I i samarbejde det bedste resultat for dig som et individ. Tue har særlig interesse i nakke og lænde ryggen, men har speciale, erfaring og relevante kurser indenfor alle regioner af kroppen.

Steffen Sørensen

Aut. Bandagist

BANDAGIST - STEFFEN P. SØRENSEN Steffen er autoriseret bandagist/LEG og ortopædingeniør. Han er trænet i at analysere kroppens bevægemønstre og således give en ortopædteknisk behandling. Behandlingen har til hensigt at give en højere livskvalitet i form af flere muligheder i dagligdagen, arbejdslivet og fritidens sportsaktiviteter. Igennem årene har Steffen fået en øget interesse for knæets skader og sygdomme - og har stor erfaring med behandlingen heraf, både for et højt funktionsniveau og bedre bevægelighed. Du kan booke tid hos Steffen under fanen Bandagist i bookingsystemet.

Randy van Noort

Sålespecialist, certficeret sportsbehandler & fysiurgisk massør

Randy har lavet indlægssåler i mere end 10 år, hvorfor han er én af grundstenene i vores klinik. Han har været ansat både i klinikken men også i butikken. Her har han hjulpet mange mennesker med at finde det bedste udstyr når det gælder snowboard, løb, svømning mv. Randy er altid aktiv og i et bredt omfang. Til efteråret påbegynder Randy en uddannelse indenfor skadesbehandling.

Katarina Kammann

Aut. Fysioterapeut & Sålespecialist

Katarina har været i klinikken kort efter den startede og har figureret som fysioterapeutstuderende og massør, indtil hun var færdiguddannet fra Absalon Trekroner. Nu er hun hos os som selvstændig indlejer og sålespecialist. Hun dyrker mountainbike, dans og styrketræning til daglig.

Anders Kondrup

Sålespecialist

Anders er uddannet fysiurgisk massør, kranio-sakral terapeut og akupunktør. Han har også klinik i København ved Parken, hvor han har behandlet i en årrække. Anders har undervist på massøruddannelsen, samt hans egen uddannelse. Behandlingerne går ud på at finde årsagen til problemerne og består af massage, manuel terapi, mobilisering, akupunktur og TENS behandlinger. Som noget nyt er Anders begyndt at læse til body-sds behandler.

TOP