Tak for din booking hos Snowfun Klinik – vi glæder os til at se dig

Relevant info vedrørende din booking

Indlægssåler

Hvis du har booket tid til indlægssåler, er det en god idé at medbringe 1-3 par sko, hvori du tænker indlægssålerne kan være i. De kan oftest flyttes rundt mellem dine sko, men vi vil gerne lige se dem, for at være helt sikre.

Hvis du har en bevilling fra din kommune,er det vigtigt, at du medbringer denne og nærlæser på den om kommunen kræver, at du først har indhentet et tilbud. Det vil stå helt specifikt på bevillingen. Vi indberetter til sygeforsikring Danmark – så det behøves du ikke tænke på.

Osteopati, Fysioterapi eller anden behandling

Hvis du booket tid til behandling og har en sundhedsforsikring, vil det være en god idé at snakke med dem før du kommer til selve konsultationen. Oftest dækker de dele, eller det hele af konsultationen. Du kan læse mere om forsikringerne, ved at klikke her (link: forsikringsguide).

Vi indberetter til sygeforsikring Danmark – og vi klarer også afregningen med din sundhedsforsikring, så du kun skal betale en eventuel difference selv.

Husk at medbringe papirer.

Vi sørger for lagener og håndklæder.

Afbudspolitik

Afbud skal ske absolut senest 24 timer før din booking, uanset årsag. Det sker til følgende mail: kontakt@snowfunklinik.dk. I nogle af påmindelsesbeskederne er der et specifikt nummer hvorpå du kan melde afbud til den enkelte behandler. Dette godtager vi naturligvis også.

Årsagen til fristen på de 24 timer er, så vi kan nå at få fyldt tiden op med en anden klient/patient, som gerne vil til.

For sene afbud eller udeblivelser bliver faktureret til fuldt honorar ved osteopati, fysioterapi og andre behandlinger. Ved indlægssåler er der en opkrævning på 500kr.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors