Tak fordi du så med

Tak fordi du så med på vores Facebook Live om nedsunken forfod og knystdannelser.

Her på siden kan du finde flere informationer om hvilken konsultation du kan booke, for at få den ønskede hjælp til dine udfordringer.

Vi sætter pris på det store engagement og interaktioner, som altid er til vores facebook live-sessioner. Husk, at du altid kan gense vores sessioner. De ligger på vores facebookside, som du kan finde ved at klikke her

 

Hvad skal jeg booke tid til?

Vi har forsøgt at lave en miniguide til dig, for at hjælpe dig til at booke den rigtige konsultation.


Er dine fødder blevet undersøgt grundigt?

1. Vi vil altid anbefale, at du får en grundig undersøgelse. Vores undersøgelse har til formål at stille en diagnose, men vigtigst af alt finde ud af årsagen til din problematik. Det er ikke altid ligetil med nedsunken forfod og det kan blandt andet være relevant at kigge på, om fedtpuden under forfoden er bristet. Du kan læse mere om vores undersøgelse længere nede.

Undersøgelsen er for dig, der har symptomer, men ikke ved hvad de skyldes. Du har garanteret været igennem flere behandlinger og/eller undersøgelser, men uden at komme videre og få færre symptomer.


Er du allerede blevet diagnosticeret?

2. Hvis du allerede har fået stillet en diagnose ved hjælp af ultralydsscanning eller ved besøg hos en ortopædkirurg, som har kigget grundigt på din fod og vurderet, at der kun er tale om nedsunken forfod, kan du trygt booke tid til indlægssåler. Derudover kan butikspersonalet hjælpe dig med at finde de korrekte sko, så du kommer hjem med den helt rigtige løsning.


Har du allerede såler?

3. Hvis du har indlægssåler i forvejen tilbyder vi altid et kig på disse for at vurdere, om vi kan lave noget anderledes. Vores tankegang omkring indlægssåler er baseret på den undersøgelse vi laver – altså vil vi gerne finde årsagen til problemet. Indlægssålerne skal aflaste symptomerne, men kan ikke korrigere dem. Kontakt os for at høre mere om, hvordan denne konsultation ser ud.

Vores filosofi er, at alle arbejder ud fra deres bedste know-how. Engang i mellem skal der bare andre øjne på sagen. Og vi er meget gerne det ekstra sæt faglige øjne.

 

FAQ

Kan jeg bruge sundhedsforsikring?
Dækker Sygeforsikringen Danmark?
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors