NEDSUNKEN FORFOD?

Summende fornemmelser i forforden. Følelsen af at træde på knoglerne, når du går?

PLANTAR FASCIITIS - SMERTER I HÆL OG SVANG

Vidste du, at denne tilstand oftest bliver forvekslet med hælspore?

PREV
NEXT

Snow Fun Klinik - Specialindlæg

VI ER SPECIALISTER I ORTOPÆDISKE SPECIALINDLÆG (SÅLER)

Med mere end 20 års erfaring i udvikling af anatomiske specialindlæg og såler, gør det os til landets ledende sålecenter. Hos os får du leveret dine såler indenfor en time og kan tage dem direkte i brug. Vores avancerede 3D-design program og 3D printere tillader os at arbejde langt hurtigere, mere effektivt og ikke mindst nøjagtigt ned til mindste detalje end alle andre der producerer indlægssåler.

Hvert år sender alle vores samarbejdspartnere et utal af patienter ned til os, for at få hjælp. Disse samarbejdspartnere består blandt andet af praktiserende læger, ortopædkirurger, fysioterapeuter, osteopater, fodterapeuter og mange flere. Årsagen til de mange henvisninger er, at en fod er ikke bare en fod. Vi er mennesker og derfor er alle forskellige. Det er de såler vi laver til hver enkelt klient i klinikken også. Ikke to sæt er opbygget identisk og du undgår derfor de standard såler, som absolut ikke er lavet specifikt til dig. Med mere end 10 års uddannelse indenfor kroppen og mere end 50.000 tilfredse klienter er du i fuldstændigt sikre hænder.

Dine fødder belastes hver dag af mange omgange og på forskellige underlag. Dine fødder og ankler danner fundamentet for din krop, hvor der især er tydelige relationer til knæ, hofte, bækken og lænd. Derfor er det vigtigt at dine fødder har det bedste udgangspunkt, når du er på farten i hverdagen.

Når du booker en konsultation hos os får du ikke kun produceret nogle indlægssåler, som måske passer til dig. Vi har udviklet en helt speciel undersøgelsesmetodik hvor vi anskuer fod, ankel, knæ, hofte, bækken og lænd - og samspillet her af. Vi laver en ganganalyse for at se, hvordan du afvikler henover foden og meget mere.

 •  Dine indlægssåler optimerer fodens funktionalitet hvilket kan forbedre ydeevne og præstation
 • Korrigerer selv de mindste abnormiteter i fodstillingen, hvilket kan have positiv indvirkning på
  resten af din krop 
 • Kan lindre og behandle smerter i fod, knæ, hofte, bækken og lænd 
 • Kan afhjælpe symptomer på f.eks. plantar fasciitis (hælspore), skinnebensbetændelse, inflammeret achillessene, løberknæ, springerknæ, lyskenproblemer, hoftesmerter og
  meget mere
 • Kan kompensere for benlængdeforskel, som enten er medfødt eller opstået efter operation af knæ eller hofte 
 • Afhjælper symptomer på nedsunken forfod. Disse symptomer er oftest sovende/prikkende fornemmelser ude ved forfoden 
 • Platfod eller hulfod, som medfører diverse gener

Hulfod, platfod

SPECIALINDLÆG OG SÅLER FOR ALLE

Indlægssåler er for alle, som oplever smerte eller ubehag i fødder, knæ, hofter og lænd. De kan også bruges forebyggende hvis man f.eks. er meget hypermobil, er blevet opereret i foden eller andet. De bruges både i hverdag og under din ønskede aktivitet.

Vi har gennem flere år lavet såler til eliten indenfor fodbold, håndbold, basket og mere. Dette betyder dog ikke, at du overhovedet behøves at dyrke sport for at få lavet såler hos os. Alle mennesker kan få udfordringer med fodtøjet i løbet af alderen.  Som noget helt særligt laver vi også specialindlæg til dine sandaler. Dette kræver dog, at sandalerne har en udtagelig sål.

Hvis du igennem en længere periode har oplevet voldsomme symptomer eller har en medfødt deformitet kan du søge om tilskud til såler igennem din egen læge og kommunen.

Snow Fun Såler

SPECIALINDLÆG OG SÅLER TIL SPORT

Har du problemer med fodtøjet når du løber, cykler, spiller golf, fodbold eller lignende? Vores indlæg giver dine fødder den bedst mulige support og komfort. Mange mennesker har problemer med fødderne, når de dyrker sport, som kan give smerter lokalt i foden, i knæet eller lysken f.eks.

De specialindlæg vi laver her i klinikken bliver lavet 100% efter dine fødder og kan aflaste dig fra de symptomer du nu oplever. Oftest er det et vigtigt led i behandlingen af dine udfordringer.
Hvis du har brug for hjælp til nye sko, står personalet fra SNOW FUN klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper alle - både hvis du er motionist på hobbyplan eller den absolutte elite. Vi har erfaring med alle idrætsgrene. Vi laver også specialindlæg til skistøvler i et lidt blødere materiale end vores normale såler. En sål i skistøvlen er med til at aflaste foden, så du undgår ømme, trætte og sovende fødder. Sålerne er med til at optimere fodens funktionalitet så du får den bedste kontakt til skistøvlen, dine ski og hermed også underlaget.

TOP